Aanbod

KOPP-groep:
Vanaf 2017 organiseert Koppeling elke tweede vrijdag van de maand een ontmoetingsmoment voor Kinderen. Samen maken we er een gezellige namiddag/ avond van. Ontmoetingsmomenten worden samen met de kinderen georganiseerd. Zo sluiten de onderwerpen aan bij waar kinderen mee bezig zijn.

De bedoeling van een ontmoetingsmoment is om KOPP met elkaar in contact te brengen. Hen informatie en ervaringen te laten uitwisselen, samen op zoek te gaan naar antwoorden op vragen, … . Maar voornamelijk om samen plezier te maken.

Koppeling start met een groep voor 8 tot 12 jarigen. Maar ben jij ouder en heb jij nood aan contact met andere KOPP? Stuur een mailtje naar hallo@koppelingvzw.be. Van zodra er voldoende geïnteresseerden zijn, zal er ook een groep voor oudere kinderen worden ingericht.

Graag een seintje als je komt. Maar is dit niet gelukt, ben je uiteraard nog steeds welkom!

Prijs:
Leden €2
Niet-leden €4

Locatie: Kapelsesteenweg 549, 2180 Ekeren te Groepspraktijk Het Kader

Dag uitstappen:
Op aanvraag van de kinderen organiseert Koppeling ook uitstappen onder begeleiding. Zo kunnen Kinderen van Ouders met een Psychische Problematiek leuke activiteiten doen met elkaar zonder hun ouders. Kinderen leren elkaar zo nog beter kennen en kunnen lekker plezier maken.

Prijs: Afhankelijk van de uitstap*

 

* Prijzen worden steeds zo laag mogelijk gehouden. Koppeling vzw is er graag voor iedereen.